Fotograaf in Deventer en omgeving

U hebt een fotograaf nodig in Deventer?

Fotografie Ilse Bakker is gevestigd in Klarenbeek, midden in de stedendriehoek Deventer, Apeldoorn, Zutphen

In mijn  studio in Klarenbeek fotografeer ik veel kinderen, families, baby's (o.a. new born) en zwangeren. Door de huiselijk inrichting van de studio (en de aanwezigheid van wat speelgoed) voelen ook kinderen zich hier snel thuis.

 

Daarnaast maak ik veel trouwreportages.  Ik heb al meer dan 300 bruiloften vastgelegd en ken vele mooie plekjes in Deventer en omgeving. Natuurlijk zijn er de  mooie groene  parken zoals het Vogelpark en het Worpplantsoen, maar ook bijvoorbeeld het Bergkwartier in de binnenstad en de IJsselkade zijn erg geschikt voor mooie foto's . Hebben jullie iets meer tijd zou je ook nog kunnen kiezen om  bijvoorbeeld naar Bussloo te gaan.  Deventer heeft  echt zeer veel mogelijkheden en ik laat jullie  dan ook graag  verschillende voorbeelden  zien. In overleg vinden we zeker een plekje dat geheel bij jullie past  voor het maken van een mooie trouwreportagefoto.

Ook kunt u mij zakelijk inhuren voor het vastleggen van bijvoorbeeld congressen, bijeenkomsten of het portretteren van uw personeel voor het  intranet of voor LinkedIn.

 

Mijn doel is om mensen op een creatieve èn natuurlijke wijze te fotograferen, van babyfotografie tot trouwreportage.

Niet te veel filters en poespas, maar pure fotografie gericht op het vastleggen van sfeer en beleving

Door een ontspannen sfeer te creëren en de geportretteerden op zijn of haar gemak te stellen ontstaan de mooiste foto's vanzelf.

Mijn  ruime ervaring met kinderen en het plezier in mijn  werk zie je hoop ik terug in de foto's. 

© 2018 Fotografie Ilse Bakker at Wix.com

Contact: info@ilsebakker.nl

Tel: 055 3011073 / 06 36164834

Vijverweg 5, 7382BV Klarenbeek

Facebook: Fotografie Ilse Bakker

  • Facebook
  • Instagram