Babyreportage, babyfoto’s

Baby in de hoofdrol

De eerste dagen van uw baby zijn zo bijzonder, dit komt nooit meer terug. Een korte reportage met uw baby in de hoofdrol zal later deze momenten nog vaak doen herleven.

Babyfotografie

Babyfotografie

Op de eerste of tweede dag na de geboorte komt de fotograaf bij uw thuis (of in het ziekenhuis) om de foto's te maken. Afhankelijk van uw wensen kunnen er naast de babyfoto's ook foto's worden gemaakt van de baby met papa of mama of broertjes en zusjes. Voorop staat dat de fotografie zowel voor de baby als voor de kraamvrouw zo min mogelijk belastend is.

Geboortekaartjes

Op verzoek mailt de fotograaf de mooiste foto's naar u toe, zodat u een selectie kunt maken voor het geboortekaartje. Deze foto's worden dan direct naar de drukker verzonden, zodat de kaartjes vaak dezelfde dag nog klaar zijn.
Enkele dagen later ontvangt u de 8 mooiste foto's, zowel in kleur als in zwart/wit of sepia, op een CD thuisgestuurd.

Geboortekaartjes
Babyfotografie

Uniek kraamcadeau

Wilt u als uniek kraamcadeau een babyreportage cadeau geven, dan kan dat natuurlijk. U kunt een mooie cadeaubon, eventueel zelfs op naam, bestellen die u na de geboorte cadeau kunt geven. Wilt het helemaal bijzonder maken dan kunt u naast de CD-rom een stijlvol fotoboek met daarin de gemaakte foto's geven. Dit foto-album zal nog vaak worden bekeken.