top of page

Zwangerschapsfotografie, Zwangerschapsfoto's

Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Deze uniek tijd maak je maar enkele keren mee in je leven. Vaak kan je je later nauwelijks voorstellen hoe dik je was. Een mooie zwangerschapsreportage is de manier om later nog vaak terug te kijken op deze bijzondere periode.

Bolle buikfotografie

De meeste zwangerschapsfoto's worden gemaakt rond 32-37 weken in de studio. De buik is dan vaak op haar mooist. Er wordt naar keuze gewerkt met een witte of zwarte achtergrond.  Mocht het niet meer mogelijk zijn om naar de fotostudio te komen voor zwangerschapsfoto's, dan kan ik ook naar jullie toekomen. Natuurlijk mag je partner en/of kinderen mee op de foto. 

Zwangerschapsreportage

Voor een zwangerschapsreportage in de studio is het praktisch om verschillende sets kleding mee te nemen. Een donkere set voor stijlvolle foto's met een donkere achtergrond en bijvoorbeeld een lichte of kleurrijke set voor een totaal ander effect.

Denk ook aan kleding voor je partner en eventuele kinderen. Hoewel er in de studio enkele attributen aanwezig zijn kan het handig zijn voor speciale foto's eigen voorwerpen mee te nemen.
Kijk ook gerust rond op internet om ideeen op te doen. Ik maak graag wat jullie mooi vinden.

 Zwangerschapsfoto's

De gemaakte foto's worden op een beveiligde link online gezet, zodat jullie rustig thuis de mooiste foto's kunnen uitzoeken. De uitgezochte foto's worden een paar dagen later zowel in kleur als in zwart-wit of sepia in hoge resolutie naar jullie toegestuurd. Deze kunnen jullie dus  ook zelf zo veel, vaak en groot afdrukken als jullie willen. 

 

bottom of page