top of page

Recensies fotograaf trouwen Apeldoorn, huwelijksfotografie, bruiloft

Fotoreportage trouwdag Hoog Holten

Op 21 maart was ilse onze fotograaf op onze bruiloft. Vanaf het eerste begin hebben we leuk contact gehad, de gesprekken liepen soepel en ze heeft gelijk veel tips en ideeën gegeven. Op de dag zelf was ze de hele dag aanwezig. Eerst ' s morgens de trouwfoto's maken en later heeft ze een fotoverslag van de rest van de dag gemaakt. Bij de trouwfoto's wist ze ons goed op ons gemak te stellen en aan te geven wat ze van ons verwachtte. Hierdoor hebben we echt prachtige trouwfoto's! De rest van de dag hebben we haar weinig meer gezien, en dat bedoel ik positief! Ze heeft de mooiste foto's gemaakt waardoor we achteraf een erg mooie rapportage van de hele dag hebben, terwijl ze redelijk onopvallend haar werk doet. Al met al kijken we terug op een prachtige dag waar we een mooi fotoalbum aan over hebben gehouden. Inmiddels zijn we ook al bij haar geweest voor een zwangerschapsshoot. Ook dat is zeer goed bevallen. Wij weten wel wie we bellen als we de volgende keer een fotograaf nodig hebben.
Serge en Marieke

trouwreportage Hoog Holten.jpg

Bruiloft in Zutphen

Ilse Bakker was fotograaf op onze bruiloft in zutphen. Zij is erg professioneel! Daarnaast heeft ilse ons geholpen met locaties en goed naar onze wensen geluisterd. Als resultaat hebben we een mooie dag gehad en erg mooie foto’s waar we van genieten! Zeker een aanrader!
Elena

Trouwreportage in Enschede

Op 9 september was Ilse de fotograaf bij onze trouwdag. De foto's zijn prachtig geworden. Ook op de dag zelf was het maken van de reportage een feestje. Niet alleen wij, maar ook onze volwassen kinderen waren onderdeel van de reportage. Erg leuk!
Jacco en Karin

Trouwrepotage Engelse Werk Zwolle
Trouwfoto de Jaargetijden Enschede

Fotografie in Zwolle

Trouwreportage in Zwolle, Engelse werk etc.
Ilse was ook onze fotograaf op onze bruiloft 30 augustus.
Van te voren met kennismaken al goede gesprekken en overleg oa. over de mail gehad over hoe onze dag eruit kwam te zien qua fotografie. Ze is erg spontaan en goed met iedereen, zelfs de gasten wist ze goed op de plaat te krijgen en er is een schitterend trouwalbum uit voortgekomen!!
Dank je wel Ilse voor alles!!
Groetjes, Mark-Jan en Hendrien

Trouwfotografie Bussloo

Wij hebben alles heel snel geregeld van niks doen tot een complete bruiloft.
Dus ook een fotograaf, gelukkig was Ilse nog beschikbaar op onze datum. Ilse heeft echt meegedacht en onderwerpen aangedragen waar wij nog niet aan gedacht hadden. Bedankt voor de mooie foto 's inclusief trouwalbum. Een echte aanrader voor je speciale dag!!!!!

Arjan

Trouwfoto Huize Eerbeek

Trouwfotografie Zwolle

Wij zijn erg blij met de keuze voor Ilse als fotograaf op onze bruiloft. Ze heeft verstand van fotografie en zoekt mooie plekken uit om te fotograferen. Tijdens de ceremonie was ze onzichtbaar, dit leverde mooie pure foto's op. Daarnaast heeft ze onze twee hondjes ook heel mooi op de foto gezet! Ilse, super bedankt!

Ylonka

trouwfotografie Bussloo.jpg

Trouwreportage in Eerbeek

Ilse heeft afgelopen Maart onze trouw foto's gemaakt. Dik tevreden over de foto's die we hebben gekregen en het album was helemaal super! Sociale, vriendelijke vrouw die ruimte heeft voor eigen inbreng. Keurig op tijd en alles volgens afspraak. Zeker eerlijk toen bleek dat het trouw album voordeliger was dan ze in eerste instantie dacht. Ze had het natuurlijk ook zelf kunnen houden maar kregen de juiste rekening toegestuurd.

Zeker een aanrader dus! Nogmaals dankjewel Ilse!

 

Jehna 

Trouwreportage in Leusden

Prachtige trouwfoto's, super professioneel en creatief door Ilse, een gezellige fotografe.
Op ons trouwfeest heeft Ilse geweldige leuke foto's gemaakt. Voorafgaand hadden we een moment om trouwfoto's te maken. We zijn enorm blij met het resultaat. Foto's vanuit creatieve hoeken en super leuk gebruik gemaakt van de locatie en achtergronden. Onze eigen ideeën werden ook gewaardeerd. Ilse weet een ontspannen sfeer te creëren. Top.

Oscar en Anita

 

 

 

 

bottom of page