top of page

New Born Babyfotografie, Uniek kraamcadeau

De eerste dagen van een  baby zijn zo bijzonder, dit komt nooit meer terug. Een korte newbornreportage met jullie baby in de hoofdrol zal later deze momenten nog vaak doen herleven. In de eerste of tweede week na de geboorte kom ik bij jullie thuis (of in het ziekenhuis) om de newbornfoto's te maken.  Indien mogelijk zijn jullie na een dag of tien ook van harte welkom in de studio. Afhankelijk van jullie wensen kunnen er naast de babyfoto's ook foto's worden gemaakt van de baby met papa of mama of broertjes en zusjes. Voorop staat dat de fotografie zowel voor de baby als voor de kraamvrouw zo min mogelijk belastend is.

Foto voor geboortekaartje

Natuurlijk kunnen jullie een of meer van de gemaakte foto's gebruiken voor het geboortekaartje. Op verzoek mail ik na de shoot de mooiste foto's naar jullie toe, zodat jullie snel een selectie kunnen maken voor het geboortekaartje. Deze foto's worden dan direct naar de drukker verzonden, zodat de kaartjes vaak dezelfde dag nog klaar zijn. Enkele dagen later ontvangen jullie de rest van de foto's die jullie hebben uitgezocht digitaal, zowel in kleur als in zwart/wit of sepia.

Babyreportage als kraamcadeau

Wilt u als uniek kraamcadeau een babyreportage cadeau geven, dan kan dat natuurlijk. U kunt een mooie cadeaubon, eventueel zelfs op naam, bestellen die u na de geboorte cadeau kunt geven. De nieuwe ouders krijgen dan naast de babyreportage nog een leuk minialbumpje met daarin de foto's van de nieuwe baby. Dit albumpje is makkelijk mee te nemen zodat de kleine aan iedereen geshowd kan worden. Natuurlijk zijn er extra boekjes bij te bestellen voor eventuele opa's en oma's.

Babyfoto's

De gemaakte foto's worden op een beveiligde link online gezet, zodat jullie rustig thuis de mooiste foto's kunnen uitzoeken. De uitgezochte foto's worden een paar dagen later zowel in kleur als in zwart-wit of sepia in hoge resolutie naar jullie toegestuurd. Deze kunnen jullie dus  ook zelf zo veel, vaak en groot afdrukken als jullie willen. 

 

bottom of page