Trouwfotografie, trouwreportage, bruiloft

Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Deze bijzondere dag vraagt om bijzondere foto's.
Een goede klik tussen het bruidspaar en de fotograaf is de basis voor een prachtige reportage, waarop jullie helemaal jezelf kunnen zijn.
Jullie zijn van harte welkom bij mij als fotograaf om kennis te maken, meer werk te zien en te kijken of de klik er is. In de regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen kom ik ook met alle plezier naar jullie toe. 

Voorgesprek trouwdag

Het kennismakingsgesprek vindt normaal gesproken ruim voor de trouwdag plaats.

Het gesprek begint meestal met het bekijken van meerdere trouwfoto's en/of albums. Zo komen we alvast een beetje in de stemming en krijgen jullie tevens een goede indruk van hoe een reportage er uit kan komen te zien.
Daarna nemen we jullie dag en de verschillende mogelijkheden door. Jullie wensen staan hierbij natuurlijk voorop.
Ook is er uitgebreid de mogelijkheid om al jullie vragen te stellen. Ik denk graag met jullie mee.

De trouwreportage op locatie

Omdat jullie er op deze dag op jullie mooist uit zien is dit hét moment voor een uitgebreide fotosessie. Het is handig om voor de locatiefoto's minimaal een uur tot anderhalf uit te trekken. Hebben jullie kinderen dan mogen deze natuurlijk ook mee op de foto.
De fotolocatie(s) die jullie hebben uitgekozen heb ik voor de bruiloft al bezocht zodat ik precies weet waar de mooiste plekjes zijn.
We maken de foto's op een ontspannen en relaxte manier. Natuurlijk geef ik tijdens de sessie tips voor mooie foto's, maar een uur lang poseren is echt niet meer nodig.

De trouwdag en sfeerfoto's


Tijdens de rest van de dag probeer ik op een zo onzichtbaar mogelijke manier een mooie sfeervolle impressie van jullie trouwdag te maken.
Hoogtepunten zoals het ophalen van de bruid, aankomst bij het stadhuis, de trouwceremonie en/of kerkdienst en het aansnijden van de bruidstaart worden hierbij uitgebreid vastgelegd.
Ik vind het belangrijk dat jullie later bij het bekijken van de foto's de dag als het ware kunnen herbeleven en probeer daarom echt de sfeer van de dag te pakken. Tevens is er natuurlijk de mogelijkheid voor het maken van groeps- en familiefoto's.

De trouwfoto's


Gedurende de dag maak ik heel veel foto's, waar ik de mooiste trouwfoto's voor jullie uit selecteer.
Uiteindelijk blijven er ongeveer tweehonderd geselecteerde trouwfoto's over (afhankelijk van de reportageduur), die jullie zo'n drie weken later als complete trouwreportage ontvangen.
Deze foto's zijn allemaal in hoge resolutie, dus jullie kunnen ze allemaal zo veel, zo vaak en zo groot uit laten printen als jullie willen.

Het trouwalbum


Jullie kunnen met jullie trouwfoto's zelf een mooi trouwalbum samenstellen, maar natuurlijk kan ik als fotograaf ook het trouwalbum maken. In het album, worden de trouwfoto's gepresenteerd als een sfeervol verhaal van de dag.
Alle trouwalbums zijn digitaal, modern strak vormgegeven en op echt fotopapier.
Het trouwboek wordt de mooie herinnering van jullie trouwdag, waar jullie nog jarenlang plezier van hebben.

Ik kom jullie jullie graag een voorbeeld laten zien.

Gaan jullie trouwen in Apeldoorn, Deventer of Zutphen ?

 

Kijk dan ook even op de speciale trouwpagina's