top of page

Trouwfotografie, trouwreportage, bruiloft

Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Deze bijzondere dag vraagt om bijzondere foto's.
Een goede klik tussen het bruidspaar en de fotograaf is de basis voor een prachtige reportage, waarop jullie helemaal jezelf kunnen zijn.
Jullie zijn van harte welkom bij mij als fotograaf om kennis te maken, meer werk te zien en te kijken of de klik er is. In de regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen kom ik ook met alle plezier naar jullie toe. 

1/4

Voorgesprek trouwdag

Het kennismakingsgesprek vindt normaal gesproken ruim voor de trouwdag plaats.

Het gesprek begint meestal met het bekijken van meerdere trouwfoto's en/of albums. Zo komen we alvast een beetje in de stemming en krijgen jullie tevens een goede indruk van hoe een reportage er uit komt te zien.
Daarna nemen we jullie dag en de verschillende mogelijkheden door. Jullie wensen staan hierbij natuurlijk voorop.
Ook is er uitgebreid de mogelijkheid om al jullie vragen te stellen. Ik denk graag met jullie mee.

De trouwreportage op locatie

Omdat jullie er op deze dag op jullie mooist uit zien is dit hét moment voor een uitgebreide fotosessie. Het is handig om voor de locatiefoto's minimaal een uur tot anderhalf uit te trekken. Hebben jullie kinderen dan mogen deze natuurlijk ook mee op de foto.
De fotolocatie(s) die jullie hebben uitgekozen heb ik voor de bruiloft al bezocht zodat ik precies weet waar de mooiste plekjes zijn.
We maken de foto's op een ontspannen en relaxte manier. Natuurlijk geef ik tijdens de sessie tips voor mooie foto's, maar een uur lang poseren is echt niet meer nodig.