top of page

Kinderfotografie, Kinderfoto's, Familiefotografie

Kinder- en familiefoto's zijn het mooist als deze op een vrolijke ontspannende manier worden gemaakt. Als gespecialiseerd kinder- en familiefotograaf vind ik het leuk om samen met u het mooiste uit u en uw kinderen te halen.  
 

Fotoreportage op locatie, familiefoto's op vakantiepark

 
Een fotoreportage kan zowel in de studio als ook buiten of zelfs bij u thuis of op dat leuke vakantiepark worden gemaakt.  

Dit kan op een door u gekozen omgeving, maar ook in de directe nabijheid van de studio zijn mooie fotolocaties. Zeker voor grote groepen van meerdere gezinnen samen is het handig de foto's buiten te maken.

Is de weersvoorspelling iets minder goed of zijn er veel kleine kinderen bij dan is in overleg een combinatie van studio en buitenfoto's ook bijna

altijd mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Kinderfoto's in de studio , Familiefotografie, familiefoto's

Voorop staat dat er in een ontspannen sfeer wordt gewerkt en iedereen zich op zijn gemak voelt. De studio heeft vloerverwarming, is in een huiselijke omgeving en er is  natuurlijk speelgoed aanwezig. Er is altijd ruimschoots de tijd zodat vooral kinderen eerst even kunnen wennen aan de fotograaf en de omgeving. Ook tussen de verschillende kinderfoto's door wordt regelmatig even gepauzeerd, zodat het kind de gemaakte foto's kan zien en het leuk blijft.

Fotoreportage, kinderfoto's, familiefoto's

Tijdens de reportage worden foto's gemaakt in meerdere posities en samenstellingen. Natuurlijk is het mogelijk om naast de groepsfoto's ook individuele foto's te maken . Na de fotoreportage kunt u rustig thuis via een beveiligde link op internet de mooiste foto's uitzoeken. Enkele dagen daarna krijgt u de door u uitgekozen foto's digitaal thuisgestuurd. Alle foto's zijn zowel in kleur als zwartwit of sepia en hebben een dusdanige resolutie dat u ze zelf in verschillende groottes kunt laten afdrukken. Ook bestaat er natuurlijk de mogelijkheid om van bijvoorbeeld verschillende kinderfoto's door de fotograaf een digitale collage te laten maken.

bottom of page